در نخستین تجربه ایرانی از این راه حل و درست همان زمانی که مشخص شد استان مازندران به دلیل میزان تقاضای ناشی از گرمای تابستان و توسعه محل های استقرار جمعیت، مصرف برق بالایی دارد، گروه مپنا برای ساخت نیروگاه های سیار اعلام آمادگی کرد. نیاز منطقه مازندران به تولید برق از یکسو و ضرورت جلوگیری از بروز خاموشی های احتمالی در سالی که گفته می شود از گرم ترین سال هایی است که ایران تجربه می کند، بار مسئولیت اجتماعی گروه مپنا را برای روشن نگه داشتن چراغ خانه ها بیشتر می کرد.
ساخت نیروگاه سیّار از مهرماه سال گذشته آغاز شد. مپنا در این پروژه متعهد شده بود که نیروگاه سیار را به روزهای اوج مصرف در مازندران یعنی تابستان برساند. مقرر بود که واحدهای نیروگاه سیّار از یکم مرداد برق را به خانه های مازندران برساند و با همین هدف کار این پروژه سیار شروع شد.
از آنجا که احداث نیروگاه های مقیاس بزرگ نیازمند صرف زمان طولانی و صرف منابع مالی قابل توجه است و همچنین در نقاط جغرافیایی مورد نیاز، تخصیص زمین به اندازه مورد نیاز برای احداث واحدهای نیروگاهی بزرگ، به راحتی امکان پذیر نیست؛ گروه مپنا پیشنهاد احداث نیروگاه سیار ۲۵ مگاواتی با تجهیزات از پیش ساخته و آماده حمل به نقاط مورد نیاز را به وزارت نیرو ارائه نمود. با این راه حل انعطاف پذیر، علاوه بر رفع فوری نیاز برق در منطقه، پس از رفع نیاز، امکان جابجایی آن در آینده به نقاط مورد حسب نیاز کارفرما فراهم است.
نیاز به برق تولیدی نیروگاه سیّار در این منطقه تنها به ساعات اوج مصرف محدود نمی شود. نیروگاه سیار مپنا در ساعات اولیه صبح نیز در خواست ارسال برق را از سوی نیروگاه ثابت دریافت می کند و همین نیاز بالای برق در این خطه، باعث می شود که نیروگاه سیّار در تمامی ساعات روز به درخواست منطقه برای ارسال برق پاسخ مثبت ارسال کند.
در حال حاضر ۲ واحد نیروگاه سیار در شهرستان بهشهر و شهرستان نوشهر نصب راه اندازی شده است.