جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

تصویب تقسیم سود ۲۵۰ ریالی در مجمع عمومی سالیانه مپنا

به دنبال برگزاری مجمع عمومی عادی سالانۀ شرکت “گروه مپنا” تقسیم سود ۲۵۰ ریالی برای هر سهم به تصویب رسید و با رای مثبت اکثریت سهامداران، “عباس علی‌آبادی” به عنوان رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل گروه مپنا تعیین شد.

به دنبال برگزاری مجمع عمومی عادی سالانۀ شرکت “گروه مپنا”  تقسیم سود ۲۵۰ ریالی برای هر سهم به تصویب رسید و با رای مثبت اکثریت سهامداران، “عباس علی‌آبادی” به عنوان رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل گروه مپنا تعیین شد.

مجمع عمومی سالانۀ شرکت مپنا، یکشنبه هفتم آذر در هتل المپیک برگزار شد و در آن، سود خالص تلفیقی گروه مپنا در سال ۱۳۹۴ معادل ۱۷ هزار و ۱۵۸ میلیارد ریال عنوان شد که نشان‌دهندۀ رشد ۳۶ درصدی نسبت به سال پیش از آن است. بنا به آنچه در گزارش فعالیت هیأت مدیره به مجمع عمومی ارائه شد، سود شرکت اصلی مپنا در سال ۱۳۹۴ به حدود ۶ هزار و ۸۱۲ میلیارد و ۴۲۳ میلیون ریال بالغ شده است.

گزارش عملکرد سال ۱۳۹۴

مجمع عمومی عادی سالانه صاحبان سهام گروه مپنا با حضور آقایان دکتر عباس علی‌آبادی، مدیرعامل گروه به عنوان ریاست مجمع، مهندس عبداللهی به عنوان ناظر اول به نمایندگی از شرکت سرمایه‌گذاری صنایع برق و آب صبا، مهندس عابدی به عنوان ناظر دوم به نمایندگی شرکت سرمایه‌گذاری استانی گروه عدالت، محسن میرزایی معاون اقتصادی مالی گروه مپنا به عنوان دبیر جلسه، آقای فرزان به عنوان حسابرس قانونی، و البته نمایندۀ سازمان بورس، جمعی از مدیران ارشد گروه مپنا، سهام‌داران و خبرنگاران برگزار شد.

پیش از همه با نمایش مستندی تصویری، دستاوردهای گروه مپنا در سال ۱۳۹۴ در حوزه‌های مختلف کسب و کار به نمایش درآمد و گزارشی از فعالیت‌های هیأت مدیره برای سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ۱۳۹۴ ارائه شد. پس از اشاره به چالش‌های متعدد و جدی فراروی کسب و کار این بنگاه اقتصادی در دورۀ کنونی، تلاش‌های مدیران گروه برای پیش‌بینی صحیح مسیر تحولات پیرامونی در سطوح داخلی و بین‌المللی و طراحی راهبردهایی پویا به منظور پاسخ‌گویی به نیازهای محیطی و غلبه بر مشکلات متعدد پیش‌رو به تصویر کشیده شد. همچنین رویکردها و راهبردهای اقتصادی و تولیدی این گروه در سال گذشته و چشم‌انداز فعالیت‌های مپنا در آینده برای حاضران تشریح شد.

مرور چالش‌ها و راهبردها

دکتر علی‌آبادی به تفصیل، چالش‌های پیش‌روی مپنا را در شرایط “رکود بازار برق، دشواری تامین مالی، تشدید رقابت‌های تکنولوژیک، محدودیت ‌قوانین و مقررات حاکمیتی و …” برشمرد و به تشریح راهبردهای گروه جهت فائق آمدن بر این چالش‌ها پرداخت.

 وی واقعیت‌های اقتصادی کشور در سال ۱۳۹۴ را نسبت به سال‌های قبل متفاوت ارزیابی کرد و از تداوم مشکلات دولت و سایر کارفرماهای اصلی در پرداخت مطالبات پیمانکاران از جمله گروه مپنا سخن گفت.

وی همچنین با اشاره به حمایت‌های قاطعانۀ مقام‌های ارشد کشور از آموزه‌های اقتصاد مقاومتی و تجلیل از مپنا به عنوان نهادی مبتنی بر آموزه‌های اقتصاد مقاومتی، از استراتژی‌های چندگانۀ مپنا در طول سال ۱۳۹۴ برای “مدیریت رقبای حاضر در بازارهای جهانی، ارائۀ تسهیلات بیشتر و خدمات بهتر به مشتریان، عقد قراردادهای همکاری و شراکت با شرکت‌های معتبر بین‌المللی، بهره‌برداری بهینه از نیروگاه‌های مپنا در سطح کشور، عرضۀ نیروگاه‌های موبایل ۲۵ مگاواتی به عنوان محصولی استراتژیک، ارائۀ انواع توربین‌های بخار پنج مگاواتی، ۱۰ مگاواتی، ۳۲۵ مگاواتی و همکاری با شرکت زیمنس برای تولید توربین‌های گازی ۳۰۷ مگاواتی” سخن گفت.

مدیرعامل گروه مپنا تصریح کرد: «ما امروز از توان ساخت هر نوع توربین بادی موردنیاز در سطح کشور برخورداریم. ساختِ فهرست بلندی از اقلام، قطعات و تجهیزات موردنیاز در صنایع نفت و گاز، نیروگاهی و حمل و نقل ریلی، افتخار بزرگی برای مپناست که در سال‌های اخیر و با بومی‌سازی و تامین نیازهای کشور را در شرایط سخت محقق شده و به تجارت بسیار خوبی در مپنا شکل داده است. امروز بسیاری از محصولات مپنا در بازار جهانی به فروش می‌رسد.»

دکتر علی‌آبادی در توضیح عملکرد گروه مپنا در بخش نفت و گاز در سال ۱۳۹۴ به ارائۀ خدمات مپنا در فازهای ۱۹، ۲۰ و ۲۱ پارس جنوبی و استقرار توربوکمپرسورهای موردنیاز در ایستگاه‌های تقویت فشار سراسری اشاره کرد و از اخذ مدارک مربوط به تایید رضایت‌مندی کارفرما در همۀ پروژه‌ها خبر داد.

وی دربارۀ عملکرد مپنا در بخش حمل و نقل ریلی خاطر نشان کرد: «در حال ورود به عرصۀ تولید محصولات جدید هستیم. به زودی لکوموتیوهای برقی را عرضه خواهیم کرد، ضمن آنکه لکوموتیوهای تونلی نیز در سبد محصولات مپنا قرار دارند. در اجرای فاز سوم توسعه متروی تهران نیز موفق شدیم اولین آثار حضور مپنا را بر جای بگذاریم.»

مدیر عامل گروه مپنا با اشاره به اقدامات شرکت‌های رقیب بین‌المللی مانند جنرال الکتریک و زیمنس در ایجاد زیرساخت‌های فعالیت در حوزۀ پزشکی و سلامت، ابراز امیدواری کرد که به‌زودی اخبار خوبی در زمینۀ ساختِ تجهیزات پزشکی به سهامداران مپنا عرضه شود.

دکتر علی‌آبادی موقعیت گروه مپنا در ورود به بازارهای جهانی در سال ۱۳۹۴را بسیار مناسب دانست و با اشاره به گزارش سال ۲۰۱۵ موسسه معتبر مک‌کوی McCoy تصریح کرد: «بر اساس این گزارش، برای اولین‌بار گروه مپنا به عنوان دارندۀ تکنولوژی یا TECHNOLOGY OWNER معرفی شد، یعنی نه تنها به عنوان سازندۀ تجهیزات بلکه به عنوان صاحب فن‌آوری مورد شناسایی قرار گرفت. در آن سال، مپنا با به دست آوردن سهمی بالاتر از ۱۶٫۷ درصد در بازار ساخت توربین، بعد از جی.‌ایی و زیمنس در رتبه سوم جهانی قرار گرفت.»

وی به حضور مپنا در پروژه‌های نیروگاهی بسیاری از کشورها از جمله عراق، پاکستان، سوریه، ترکمنستان، نیجریه، عمان، ساحل عاج، سنگال و … به عنوان بازارهای صادراتی مپنا پرداخت و افزود: «در فهرست بلندی از کشورهای هدف، و در پروژه‌های بزرگ و کوچکی که در بخش خدمات فنی و مهندسی در دست انجام است، نام مپنا هم حضور دارد که بسیاری از آنها می‌توانند مقدمه و زمینه‌ساز فروش توربین‌های آینده گروه مپنا به این کشورها باشند.»

مدیر عامل گروه مپنا در جمع‌بندی گزارش خود به سهامداران از منظر دو شاخص قابل ارزیابی چنین اظهار داشت: «مهم‌ترین شاخص ما، رشد فروش بسیار خوب مپنا نسبت به سال قبل است. با این فرآیند توانسته‌ایم در رویکردها و عملکردها نتایج قابل‌قبولی به دست آوریم. همچنین تلاش کردیم هزینه‌هایمان را کنترل کنیم تا حاشیۀ سود مناسبی برای مپنا ایجاد شود. از تمامی همکاران گروه در شرکت‌های دیگر نیز خواسته‌ایم تلاش کنند شرایط ادامۀ حضور موثرتر فراهم شود یعنی با مدیریت بر هزینه‌ها، امکان رقابتی‌تر کردن مپنا در بازارهای داخلی و خارجی فراهم‌تر باشد. آنچه رخ داده حاصل زحمات همه همکاران ما و پشتیبانی شما سهامداران بوده است.»

مصوبات مجمع

متعاقب ارائۀ مختصری از گزارش عملکرد هیأت ‌مدیره، حسابرس مستقل و بازرس قانونی به بیان بخش‌هایی از گزارش تفصیلی خود دربارۀ صورت‌های مالی شرکت مپنا پرداخت. پس از پاسخ رئیس مجمع و دبیر جلسه به موارد مطرح شده در گزارش حسابرس، مجمع در خصوص مواردی چند به بحث و اتخاذ تصمیم پرداخت.

“تعیین عباس علی‌آبادی به عنوان رئیس هیأت ‌مدیره و مدیر عامل، تقسیم سود ۲۵۰ ریالی به هر سهم، انتخاب موسسۀ حسابرسی “مفید راهبر” به عنوان حسابرس مستقل و بازرس قانونی اصلی و “موسسه خدمات رهبین” به عنوان بازرس علی ‌البدل، انتخاب “روزنامه اطلاعات به عنوان روزنامه رسمی شرکت مپنا و تعیین پاداش اعضای هیات‌ مدیره” دستورهای کاری بعدی این رویداد بود  که با تأیید اکثریت سهام‌داران همراه شد.

مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام گروه مپنا پس از استماع گزارش هیأت مدیره و بازرس قانونی، صورت‌های مالی و ترازنامۀ شرکت برای سال مالی منتهی به پایان اسفند ۱۳۹۴ را به تصویب رساند. آقایان دکتر علی‌آبادی و میرزایی پس از پایان رسمی این نشست، به گفتگو با سهامداران و شفاف‌سازیِ موضوعات طرح شده از سوی حسابرس مستقل و بازرس قانونی ادامه دادند و زمان قابل‌ توجهی را به پاسخگویی به پرسش‌های سهام‌داران در زمینه‌های گوناگون اختصاص دادند.

به اشتراک گذاری:
اسکرول به بالا